Njega tijela

Kako pravilno njegovati svoje tijelo i tako mu ponuditi sve one vrijedne sastojke koje smo vremenom izgubili zbog stresa, užurbanog načina života te raznih životnih situacija u kojima smo se često ne svojojm krivnjom našli, pitajte stručnjaka.
Odaberite neki od naših tretmana iz ponude i uživajte u:

Limfna drenaža

limfna-drenaza

Ukoliko se želite riješiti celulita, problema sa cirkulacijom i prekomjerne težine, preporučamo vam aparaturnu limfnu drenažu. Ona radi na principu pneumatske kompresije (presoterapija) odnosno masaže ekstremiteta na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom.

Anticelulitni tretmani

anticelulitni-tretmani

Loše navike u prehrani, hormonske promjene, premala tjelesna aktivnost i stres su neki od uzorka nastanka celulita. Anticelulitnim tretmanom u ugodnom ambijentu našeg salona zaboravite na stresnu svakodnevicu i učinite nešto za sebe.

Blato za celulit i mršavljenje

Nakon samo jednog tretmana koža je vidljivo zategnutija i glađa na dodir, a blato reducira masno tkivo i detoksificira cijeli organizam. Blato je namijenjeno modernom načinu života, brzim djelovanjem protiv celulita s visokom koncetracijom algi, raznih minerala te eteričnog ulja. Tretmani blatom uključuju piling morskim solima, zamatanje, a nakon toga slijedi masaža.

Kavitacija

Riješite se masnih naslaga na trbuhu, bokovima i nadlakticama pomoću niskofrekventnih valova koji probijaju nakupljene masne stanice. U samo nekoliko tretmana dođite do željenog izgleda.
U ovisnosti od područja koje se tretira, željenog rezultata i broja tretmana, različiti programi aparata emitiraju ultrazvučne valove koje prenosi sonda u dodiru s kožom. Ultrazvučnim valovima precizno utvđene frekvencije i snage djeluje se isključivo na masne stanice u potkožnom tkivu. Kada se u stanicama nakupi dovoljna energija, one se rasprskavaju, njihova membrana puca, a masnoće se izlijevaju u međustanični prostor. Time se trajno uništavaju masne stanice i smanjuje se njihov ukupan broj u tkivu. U međustaničnom prostoru dio sadržaja razlaže se na glikol, odlazi u krvotok i izbacuje iz organizma, a drugi dio razlaže se na više masne kiseline koje preuzima limfni sustav i izbacuje putem jetre i bubrega. Zbog toga je izuzetno važno dnevno unositi bar 2,5 l vode i izbaciti unos masti životinjskog porijekla 2-3 dana poslije tretmana, kako bi sam limfni sustav bio sposobniji u što većoj mjeri preuzeti i izbaciti razgrađeni sadržaj. Neke fragmente razložene masnoće (lipoproteini) potrebno je potrošiti i putem fizičke aktivnosti i na taj način ih ukloniti iz tijela.

Terapija radiofrekvencijom

ultrasonic-liposuction-equipment-velika

Radiofrekvencija je revolucionarni način uklanjanja masnih naslaga, celulita te zatezanja kože jer se potignuti rezultati mogu mjeriti s onim estetskim zahvatima izvedenim kirurškim putem. Toplina koja se generira prolazi i zaobilazi površinu kože te potiče stvaranje novog kolagena u dubokim slojevima kože.
RF aparat svojom toplinom ubrzava metabolizam fibroblasta, a time i stvaranje novih vlakana kolagena i elastina, pa ispravljene spirale već prisutnog kolagena se skupljaju, što dovodi do trenutnog zatezanja kože, tako da se efekt liftinga vidi odmah nakon prvog tretmana. Lifting kože radi se nakon kavitacijskog tretmana, kao i lifting grudi, gluteusa, opuštene kože (trbuh, unutarnja strana butine, ruke).
Aparat za RF opremljen je različitim sondama i priborom, što omogućava terapiju na većim ili manjim površinama kože kao i na teže dostupnim mjestima. Mogućnost izbora programa prema stupnju i obliku celulita i masnih naslaga omogućava izvođenje terapije i na najosetljivijoj koži.

Tretman vakuumom

Vakuum terapija ima za cilj poboljšati limfnu drenažu, odnosno iznijeti sadržaj koji se izlio u međustanični prostor. Za razliku od ručne masaže koja se izvodi pritiskom od vanjskom prema unutrašnjem tkivu, endomasaža sukcijom postiže ‘odlepljivanje’ tkiva, stvarajući dubinsku masažu od unutrašnjosti prema van, a istovremeno potpomaže proces drenaže međustanične tekućine, te dolazi do poboljšanja protoka krvi i limfe, bolje prehrane tkiva i povećanja elastičnosti i tonusa kože.

Masaža cijelog tijela za žene i muškarce

Masaža je prirodni put za rješavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti te predstavlja osnovnu terapiju ili nadopunu drugim terapijama kod određenih smetnji. Prepustite se spretnim rukama naših masera koji će masažu cijelog tijela prilagoditi vama i vašim potrebama.

Parcijalna masaža za žene i muškarce

Brinite se o svom tijelu i tako stvorite osjećaj koje se ne može postići ni jednim lijekom.
Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima… sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavno. Samo jedna kratka masaža može imati nevjerojatan učinak na cijelo tijelo. Osim izravnih fizičkih koristi poput poboljšanja cirkulacije, olakšavanja probave, opuštanja mišića, masažom možete postići i psihičke koristi.

Masaža vrućim vulkanskim kamenjem

Masaža vrućim vulkanskim kamenje je tretman s Dalekog istoka. Vulkansko kamenje ima karakteristike brzog upijanja i zadržavanja topline te sama masaža je vrlo ugodna i relaksirajuća. Toplina kamenja opušta mišiće, umiruje živčani sustav i poboljšava cirkulaciju pa je dobra za ljude kojima je često zima.

03-masaza-kamenjem

Anticelulitna masaža

Anticelulitnom masažom razgrađujete masti u stanicama potkožnog tkiva, stimulirate izmjene tvari u koži i potkožnom tkivu, aktivirate limfu i povećavate elastičnost vezivnog tkiva.

Masaža s čokoladom

Čokolada svojim mirisom potiče stvaranje hormona serotonina, odgovornog za osjećaj sreće i dobrog raspoloženja, dok kožu čini glatkom i mekanom. Zbog blagotvornog djelovanja i lijepog čokoladnog mirisa, ova vrsta masaže postala je jedna od najomiljenijih za oslobađanje od stresa.

Depilacija

Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u cijelosti dlaku iz korijena. Kad se obavlja mjesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korijena, za razliku od brijanja koje samo reže dlake. Dlake će narasti tek za 3-6 tjedana. Lošija strana ovog načina depilacije je da može postupak biti bolan za žene s osjetljivom kožom. Zato treba napraviti ovu depilaciju kad su dlake duge barem 0,5 cm. Ovaj način depilacije pogodan je za sve dijelove tijela.

Depilacija šećernom pastom, odnosno tzv. egipatska depilacija je idealan način za uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela i lica kod muškaraca i žena, uključujući i intimne zone tijela, na potpuno prirodan način jer se sastoji samo od šećera i vode. Šećerna pasta je veoma jednostavna za upotrebu, nježna za kožu, a upotrebljava se bez traka. Ovaj način depilacije predstavlja savršen način uklanjanja neželjenih dlačica jer je bezbolan, pa samim time pogodan i za nju i za njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *