Njega ruku i nogu

njega ruku i nogu

Dio našeg tijela koje nam konstantno služi, daje i pomaže, a što prima zauzvrat? Malo ili …? Promijenite dosadašnje navike, ponudite im više kako bi zauzvrat dobili uloženo, a mi vam u tome možemo pomoći.
Odaberite iz naše ponude:

Pedikura

Tretman pedikure rješava vaše noge suvišne grube kože i omogućava vam lakši korak. Prilikom promjene sezone, koža vaših stopala i nogu zahtjeva tretmane kako bi izgledala što duže njegovano i lijepo. Poklonite im pažnju i brigu kakvu i zaslužuju.

Manikura

manicure
Vaši nokti mogu izgledati urednije, zdravije i njegovano uz kozmetički tretman manikure. Svrha manikure je da očisti i oblikuje vaše nokte, te uredi područje oko samih noktiju. Osim što čini naše nokte i ruke ljepšima, manikura često ima i relaksirajući efekt i na nas same. Isprobajte tretman manikure u našem salonu sa iskusnim osobljem.

Nokti

noktiOvaj tretman podrazumijeva: lakiranje, ukrašavanje, ugradnja noktiju pomoću tipsi, ugradnja noktiju na šablone s gelom, nadogradnja prirodnih noktiju, geliranje prirodnih noktiju, njega geliranih noktiju…

Parafin

Parafin ima blagotvoran i vrlo umirujuć terapeutski učinak, te se također koristi za opuštanje mišića i mišićne boli. Osim toga, parafinske kupke se koriste i za stimulaciju i dubinsko čišćenje, vlaženje i intenzivnu njegu ruku i stopala.

Masaža ruku i stopala

masaža ruku i nogu

Masaža ruku i stopala je nježna, ali s druge strane i čvrsta. Ovakva terapija aktivira receptore koji zatim otpuštaju oksitocin, hormon poznat po svojim pozitivnim učincima na zdravlje i opuštanje. Masirati se može raznim pripravcima, uljima ili bez preparata, ovisno o želji i potrebi klijentice. Priuštite si ove masaže te osjetite val pozitivne energije nakon kojeg ćete iz centra izaći mirniji i svakako opušteniji no inače.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *