Njega lica

Vaše lice je ogledalo vašeg života, karta na kojoj su ispisani svi tragovi. Htjeli to priznati ili ne, neke nedostatke je nemoguće ukloniti, ali možemo ih ublažiti, poboljšati, voditi brigu o njima i na takav način brisati njihove tragove.
Ono što vam nudimo, profesionalno i kvalitetno, je:

Čišćenje lica

Vašem licu je potrebna njega i briga proizvodima koji su proizvedeni od najčišćih sastojaka od kojih svaki održava i poboljšava besprijekorno zdravlje vaše kože. Kako biste imali maksimalni učinak za zdravlje svoje kože, ključni su proizvodi prilagođeni specifičnim stanjima i potrebama različitog tipa kože.

01-ciscenje-lica

Njega lica

Ako vam je potreban opuštajući tretman, tretman koji će aktivirati mišiće vašeg lica te smanjiti ili izbrisati bore, obratite nam se. Izuzetno je važan individualni pristup svakoj koži i licu, zato nam dajte priliku da zajedno s vama na stručan i kvalitetan način osvježimo vašu kožu.

02-njega-lica

Čišćenje lica s njegom dekoltea

Meka, baršunasta i elastična koža san je svake žene, a iako smo (gotovo) apsolvirali kako je njegovati, često zaboravimo da određeni dijelovi tijela zahtijevaju posebnu njegu. Kad ste posljednji put svome dekolteu i grudima pridali jednaku pažnju kao i njezi lica? Koža dekoltea nježna je i tanka. U njoj je vrlo malo lojnih žlijezda, ispod nje nema mišića koji bi je podizali, a naborat će se s godinama i uz prekomjerno sunčanje baš kao i lice te otkriti prave godine. Zato je ne smijemo zanemariti. Za dekolte bez mrlja nužno je odstraniti stanice mrtve kože i toksine pa se uz redoviti piling preporučuje očistiti kožu dekoltea – baš kao što se čisti lice. Zbog nedostatka lojnih žlijezda koža dekoltea izloženija je štetnom UV zračenju, stoga od lica pa preko dekoltea nanosi se krema sa zaštitnim faktorom, te dnevna anti-age krema.

Piling lica

Skinite sloj mrtvih stanica sa svog lica, kako bi vam koža dobila željeni sjaj i mekoću, te bolje upijala hidratantna sredstva. Rutina pilinga bi morala biti relativno redovita, ovisno o vašem tipu kože.

Masaža lica, vrata i dekoltea

Dubinska masaža lica, vrata i dekoltea je poseban masažni postupak kojim se djeluje izravno na mimičnu muskulaturu. Takva masaža se može uključiti u kompletni tretman lica, može se raditi kao zaseban tretman. Pokreti mimične muskulature su često nesvjesni (mrštenje čela, skupljanje obrva, namješteni smiješak i slično) i ostavljaju nepoželjne tragove u izrazu lica. Izraz lica postaje napet, neharmoničan, poprima umoran i opušteni izgled. Osim toga, u naborima mimične muskulature se s vremenom počnu stvarati bore. Stoga se ova masažna tehnika preporuča zbog snažnog i vrlo važnog preventivnog djelovanja, neovisno o starosnoj dobi klijentice, prikladna je kao “blic efekt” prije nekog neočekivanog izlaska ili neke svečanosti – uvijek kada treba zablistati. Naravno, najveća se dobrobit ove posebne masažne tehnike postiže kada je uključena u sustavnu i redovitu njegu lica.

Vakuum

Vakuum lica je odlična metoda u rješavanju prvih znakova starenja, opuštene kože, dubokih mimičkih bora, sive boje kože kod pušača te kod postojanja ožiljaka. Tretman je odličan i za masnu, i za suhu opuštenu kožu. On pospješuje prokrvljenost i dovodi kisik u stanicu čime se poboljšava elastičnost i čvrstoća kože.

Tretman sa zlatom i dijamantima

Dijamanti se više ne koriste samo kao nakit, tretman dijamantima podrazumijeva stavljanje čestica dijamanata na lice pomoću specijalnih štapića, nakon čega se odstranjuju mrtve stanice sa kože. Tretman zlatom revitalizira, uklanja tragove umora te ublažava bore.

Obrve – farbanje, korekcija

Obrve lijepog oblika jedan su od osnovnih preduvjeta za lijep izgleda, kako kod žena, tako i kod muškaraca. Preporučuje se da težite svom prirodnom obliku obrva, jer je on uglavnom najbolji za vaše lice. Uništene obrve, odnosno krivo počupane se teško ikad vraćaju u prvotno stanje. Prepustite zato njihovo korigiranje stručnoj osobi prema svojim željama.

Trepavice – farbanje, ugradnja trepavica…

Očuvajte ljepotu vaših trepavica uz prirodnu kozmetiku i inovativne tehnologije koje će vam podariti mladenačku vitalnost.
Tretman bojanja trepavica vrlo je brz i jednostavan, a cilj je potamniti trepavice od korjena do vrha te ih na taj način produžiti.
Trepavice se ugrađuju jedna po jedna korištenjem dermatološki testiranog i medicinski ispitanog vodootpornog ljepila,  a sam postupak ugradnje traje  90-120 min. Nadogradnja trepavica je potrebna nakon 2-4 tjedna zbog toga što odlaze trepavice koje su završile svoj stadij, a onda se nadogradnja izvodi na novoizraslim trepavicama.
Mala zanimljivost: jeste li znali da na gornjem i donjem kapku imamo oko 150 trepavica, duljina jedne trepavice u prosjeku iznosi oko 12 mm, a životni vijek jedne trepavice je oko 42 dana.

Depilacija

Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u cijelosti dlaku iz korijena. Kad se obavlja mjesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korijena, za razliku od brijanja koje samo reže dlake. Dlake će narasti tek za 3-6 tjedana. Lošija strana ovog načina depilacije je da postupak može biti bolan za žene sa osjetljivom kožom. Zato treba napraviti ovu depilaciju kad su dlake duge barem 0,5 cm. Ovaj način depilacije pogodan je za sve dijelove tijela.

Depilacija šećernom pastom, odnosno tzv. egipatska depilacija je idealan način za uklanjanje dlačica sa svih dijelova tijela i lica kod muškaraca i žena, uključujući i intimne zone tijela, na potpuno prirodan način jer se sastoji samo od šećera i vode.Šećerna pasta je veoma jednostavna za upotrebu, nježna za kožu, a upotrebljava se bez traka. Ovaj način depilacije predstavlja savršen način uklanjanja neželjenih dlačica jer je bezbolan, pa samim time pogodan i za nju i za njega.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *