Kozmetika

Bez obzira koju kozmetiku koristite, uz to što treba biti kvalitetna važno je i kako ju primijeniti. Njena svrha je da istakne ono najljepše na vama i prikrije male nedostatke, ako ih imate.
Ovisno o situacijama za koje se spremate nudimo vam nekoliko oblika make-up tretmana:

Dnevna dekorativna kozmetika + jednokratne trepavice

Kvalitetnim šminkanjem naglašavamo ljepotu i ističemo najbolje dijelove vašeg lica. Korištenjem iznimnih tekstura postižemo prozračan i prirodan ten naglašavajući crte vašeg lica. Make-up će biti prilagođen vašim očima i kosi, pa koristimo prirodne tonove za dnevnu uporabu. Perfect Silk Lashes (ekstenzije trepavica) podarit će vam trepavice kakve ste oduvjek željeli, ugrađuju se jedna po jedna kombiniranjem različitih dužina što je tajna prirodnog izgleda.

Večernja dekorativna kozmetika + trepavice

Šminkanje znači dovršavanje, tj. isticanje onog što je dobro na vašem licu, a neutraliziranje onoga što je manje dobro. Vještinu šminkanja izražavamo koristeći prirodnu dekorativnu kozmetiku s velikom ponudom pripravaka koji štite i njeguju vašu kožu. Bez obzira na vrijeme, mjesto, dob ili make-up trend, naše vizažistice učinit će sve kako biste bili potpuno zadovoljni s našim rješenjima. Pomno odabiremo šminku u skladu s vašim tipom, odjećom i prilikom. Ujedno i sugeriramo što bi svaka žena trebala imati kod sebe u svakoj prilici – maskara, korektor i sjajilo za usne, a ostatak pribora za šminku je individualna stvar.

Svečana dekorativna kozmetika + trepavice

Za svečane prilike priuštite sebi šminku s finim teksturama i rumenilom koje osvjetljava i oblikuje crte lica. Koristimo šminku u raznim bojama koje su istovremeno i nježne i intenzivne, a cjelokupni make-up prilagođavamo svečanoj prigodi te stilu i vašim željama.

 

Kozmetika koju koristimo

urban-decay-naked-logo

jana-nails-logo

pandhys-logo

mac-cosmetics-logo

bioline-logo

lancome-logo

reforma-logo

kryolan-logo

barbara-bort-logo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *